KV Logistics logo

Welkom bij KV Logistics

Totale warmteservice sinds 1947.
Kolenverbond is een echt familiebedrijf.
Intussen staat de derde generatie aan het roer.

ONDERHOUD & VERWARMINGSAUDIT

Een goed onderhouden verwarmingsinstallatie is zuiniger, gezonder en veiliger. Daarom bieden wij bij KV Logistics ook onderhoud van verwarmingsinstallaties aan. Dat onderhoud is ook wettelijk verplicht voor stookolie- en gasinstallaties. Wij reinigen uw schoorsteen en ketel en controleren de brander en rookgassen op onzuiverheden. Nadien ontvangt u van ons een verbrandings- en reinigingsattest.

Aangezien dergelijk onderhoud niet gratis is, bieden wij ook een onderhoudsplan aan. Dat wil zeggen dat we jaarlijks (voor stookolie-installaties) of elke twee jaar (voor gasinstallaties) langskomen om de controles uit te voeren. We contacteren u telkens rond dezelfde periode zodat u ook wettelijk in orde blijft. U bent gerust en bovendien bieden we bij een onderhoudsplan een aantrekkelijke korting!

Ook voor herstellingen kan u bij ons terecht. Indien u een probleem ondervindt met uw verwarmingsinstallatie, neem contact met ons op. Wij stellen alles in het werk om uw huis zo snel mogelijk weer warm te krijgen.

KV Logisitcs