INSTALLATIE

GAS

KV Logistics is gespecialiseerd in het plaatsen van condensatieketels. Deze ketels hebben een hoger rendement dan klassieke ketels doordat ze via condensatie de energie recupereren die bij oudere gasketels verloren ging.

Wij installeren in nieuwbouw of bij renovatie en zoeken steeds de beste oplossing voor u met materiaal van topmerken als Weishaupt, De Dietrich en Junkers. Wij garanderen u de best mogelijke service dankzij onze technici die zowel de erkenning van technicus gasvormige brandstof (G1 en G2) hebben behaald, alsook het CERGA-certificaat.


VLOERVERWARMING

Vloerverwarming is een van de efficiëntste manieren om grote ruimtes gelijkmatig te verwarmen. Als u plannen hebt om te bouwen of renoveren, overweeg dan zeker een vloerverwarming. Deze werkt op lagere temperatuur dan klassieke verwarming, waardoor ze minder energie verbruikt. We werken voor vloerverwarming met materiaal van het topmerk Schütz.


WARMTEPOMPEN

Een milieuvriendelijke oplossing om uw woning te verwarmen? Een warmtepomp verbrandt geen fossiele brandstoffen om warmte op te wekken. In plaats van verbranding gebruikt een warmtepomp de energie uit de omgeving. Daarvoor wordt een vloeistof gebruikt die warmte absorbeert. Deze vloeit terug naar de pomp en wordt daar geconcentreerd. Die geconcentreerde energie wordt dan gebruikt om uw woning te verwarmen.

Een warmtepomp verbruikt een minimum aan elektriciteit en stoot nauwelijks CO² uit. Verdere troeven zijn het feit dat dit apparaat ook water verwarmt voor sanitair gebruik en in de zomer ook voor verkoeling zorgt, door haar werking om te keren. We kunnen deze warmtepompen in zowel een nieuwe als oudere woning plaatsen. In samenspel met een perfecte isolatie vormt dit een uiterst efficiënte verwarmingsmethode. U kan bij ons rekenen op technici met het certificaat ‘bekwaamheid warmtepompen’.


ZONNEPANELEN

Zonnepanelen wekken niet enkel elektriciteit op, ze kunnen ook uw water verwarmen. Zo vormen ze een zeer goede aanvulling op uw verwarmingsinstallatie. Zonnepanelen concentreren warmte uit zonlicht om water te verhitten. Zo verbruikt u een pak minder aardgas of stookolie. Voor deze zonnepanelen of zonnecollectoren werken we met het aanbod van Weishaupt en De Dietrich. Onze technici beschikken allen over het certificaat ‘bekwaamheid zonthermische installaties voor sanitair warm water’.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x