ONDERHOUD

ONDERHOUD & VERWARMINGSAUDIT

Een goed onderhouden verwarmingsinstallatie is zuiniger, gezonder en veiliger. Daarom bieden wij bij KV Logistics ook onderhoud van verwarmingsinstallaties aan. Dat onderhoud is ook wettelijk verplicht voor stookolie- en gasinstallaties. Wij reinigen uw schoorsteen en ketel en controleren de brander en rookgassen op onzuiverheden. Nadien ontvangt u van ons een verbrandings- en reinigingsattest.

Aangezien dergelijk onderhoud niet gratis is, bieden wij ook een onderhoudsplan aan. Dat wil zeggen dat we jaarlijks (voor stookolie-installaties) of elke twee jaar (voor gasinstallaties) langskomen om de controles uit te voeren. We contacteren u telkens rond dezelfde periode zodat u ook wettelijk in orde blijft. U bent gerust en bovendien bieden we bij een onderhoudsplan een aantrekkelijke korting!

Ook voor herstellingen kan u bij ons terecht. Indien u een probleem ondervindt met uw verwarmingsinstallatie, neem contact met ons op. Wij stellen alles in het werk om uw huis zo snel mogelijk weer warm te krijgen.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x