OVER ONS

KV Logistics staat al meer dan 60 jaar in het vak van verwarming. In 1947 begonnen we onder de naam Kolenverbond/Association Charbonnière, als kolenleverancier voor particulieren en winkeliers. Acht jaar later, in 1955, besloten we uit te breiden met onderhoudswerken voor kolenkachels en schouwvegen. Ons familiebedrijf groeide gestaag.

Toen kolenkachels in de jaren ’70 meer en meer vervangen werden door stookolieketels, breidden we weer verder uit. We begonnen toen met de levering van huisbrandolie. Als natuurlijk vervolg kwam daar later ook onderhoud van stookolieketels en gasketels bij. De keuring van stookolietanks vervolledigde ons toenmalig aanbod.

In het jaar 2000 plaatsten we onze eerste gloednieuwe centrale verwarmingsinstallatie. De plaatsing van gas- en stookolie-installaties werd al snel deel van onze vaste activiteiten. Onze openheid naar uitbreiding en diversificatie houdt aan, want er komen altijd nieuwe technieken en technologieën op de markt. Zo installeren we nu ook warmtepompen en zonnecollectoren. Om de beste service te kunnen garanderen, blijven we steeds op de hoogte van het nieuwe aanbod en scholen we regelmatig bij.

Het Kolenverbond staat nu onder leiding van de derde generatie. Met dertien jaar ervaring binnen ons bedrijf nam Matthias in 2010 de zaak over, en staat nu stevig aan het roer van KV Logistics.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x